Vårt nye hjem

Bak store glassvinduer i Osterhaus gate 12 skal det om kort tid fylles opp med lekre klær og tilbehør. Klirringen fra kleshengere som flyttes på og lukten av nye materialer og gode minner skal spre seg i luften. En nydelig kassedisk står på lageret vårt og lengter etter å flytte inn og hyller og klesstativ venter bare på å bli skapt. Men enn så lenge er dette lokalet helt tomt. Og bare lyden av pennen til Hilde mot papiret i notatblokken vitner om det som skal komme.

For kort tid siden var vi nemlig i disse lokalene sammen med Hilde Aaseth fra Hallo Oslo som skal hjelpe oss med å få innredningen i den nye butikken til å bli akkurat riktig for Norges første Røde Kors Secondhand-butikk. Vi kan nesten ikke vente!

collage

 

Osterhaus gate er en av tverrgatene til Torggata, og vi er kjempefornøyde med at vi skal bli en del av alt det spennende som skjer i denne delen av byen vår. Etter at den nederste delen av gata sto ferdig brolagt i fjor, har det begynt å spire og gro i lokalene både i og rundt dét som for ikke lenge siden var mest kjent som en yndet destinasjon for nattmatsultne Osloborgere. Vi har en stund kunnet nyte mat –også på dagtid, på populære spisesteder som Lokk, Taco Reppublica og Munchies, men med tilskudd som klesbutikkene Hevn og Quomo, vannhull som Crow Bar, Peloton og Torggata Botaniske, samt mange andre unike konsepter, er Torggata i ferd med å bli en nødvendig destinasjon for Oslos in crowd.

Og nå skal altså Røde Kors Second Hand bli en del av denne spennende og yrende utviklingen. Som hånd i hanske, håper vi!

2 thoughts on “Vårt nye hjem

    1. Hei! Vi åpner 12. november med brask og bram. Tanken er å selge fint kvalitetstøy som noen føler seg ferdig med, men andre kan ha glede av, -og i stilige lokaler såklart:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *