Frivillig flyt

Da er det bestemt! 12. november braker det løs. Da vil vår fantastiske butikk i Osterhaus gate 12 åpne dørene, og avdekke det vi jobber på spreng med å få til. En fresh butikk, bugnende av flotte varer. Et ansikt utad for alt det flotte humanitære arbeidet Oslo Røde Kors gjør for folk i denne byen. Og en mulighet for deg til å støtte nettopp dette arbeidet – og samtidig utvide garderoben med noe fint!

En herlig gjeng med nye og mindre nye frivillige er dermed i full sving med å få orden på den viktigste delen av butikken; nemlig varene. Pose på pose med flotte klesplagg og tilbehør av god kvalitet har heldigvis funnet veien til vårt lager i Schweigaardsgate, der våre ildsjeler sorterer, vasker, steamer og henger dem sirlig opp. På provisoriske stativer henger godbitene nå tett i tett, klare til å flytte inn i butikken så snart den er klar. Ennå er vi et ganske nytt team med frivillige, men det er liten tvil om at dette er et eksepsjonelt flott ensemble av mennesker. Tenk at de alle sammen gir av sin fritid for at dette skal bli den beste seconhand-butikken i byen!

 

Klessortering og posestempling. Og kos, da!

Hittil har donerte klær blitt levert til oss på lageret, men for å gjøre det lettere for folk med travle hverdager å gi kvalitetstøy til oss, ønsker vi også å oppsøke utvalgte arbeidsplasser. Stativer til skjorter og dresser skal stå på kontorer der vi har tro på at det finnes fine klær og gavmilde mennesker. Dermed hadde koordinator Anna og frivillige Tami og Erika hendene fulle på torsdag med montering og spraylakkering av disse klesstativene. Blir de ikke fine?

stativ collage IMG_3376

 

 

2 thoughts on “Frivillig flyt

 1. Hei

  Mitt navn er Khalid Hussain og jeg jobber for tiden som norsk trener under Røde Kors.

  Jeg ville bare si gratulerer så mye for butikken som åpenes 12.11.15
  Jeg gleder meg til åpningen og stikker innom den dagen:-)

  Jeg har tidliegere jobbet på en Fretex butikk i Oslo og har erfaring med det å jobbe i en second hand store.

  Så dersom dere har behov for hjelp i butikken, så er det bare å kontakte meg.

  Med vennlig hilsen

  Khalid Hussain

  Ps: Jeg bor i Oslo område.

  1. Hei Khalid!
   Så hyggelig at du øsnker å jobbe frivillig med oss. Du må gjerne ta kontakt med prosjektleder Anna på mail anna.almqvist@redcross.no selv, men jeg kan også tipse henne om deg. Vi gleder oss til å se deg på åpningen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *