En uke for et varmere Oslo

I dag har butikken vært åpen i en uke. En uke for et varmere Oslo. En uke hvor man har kunnet kjøpe klær som noen andre har kjøpt før deg. En uke hvor man har kunnet levere sine egne gamle skatter i butikken for å la dem vandre videre. Og mange flere skal det bli! Mange stikker innom butikken, vi har masse flotte varer, alle dere fine menneskene der ute fortsetter heldigvis å donere fantastiske ting.

Mange har også valgt å bruke hashtagen til kampanjen vår; #LaDenVandre, og det er så herlig å se både hvor tingene kommer fra og hvor de ender opp. Tenk at vår butikk får være mellomleddet mellom alle disse nydelige menneskene!

 

Det varmer også hjertene våre når noen legger merke til det vi holder på med og er enige med oss i at dette er viktig. Man kan ikke si det nok ganger; å kjøpe brukt er kult, det er lurt og det er å bry seg!

Takk til  Vixen, Vibeke Stiansen, Stakkars Oss, A greener heart og Min Mote for at de hjelper til med å gjenta dette budskapet!

2 thoughts on “En uke for et varmere Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *