Pop-Up Shop i Bankboksen

Røde Kors Secondhand hadde i dag pop-up shop i Bankboksen i DNB i Bjørvika, med donasjoner fra DNBs ansatte. Med mange fine plagg og tilbehør til salgs, Mozell med jordbær i glassene og god hjelp fra våre frivillige, ble dagen en suksess! Mange DNB-ansatte kom innom i løpet av dagen, og fant seg noen nye (gamle!) skatter. Vi takker for både donasjoner og kjøp, da alle dagens inntekter går til Røde Kors’ arbeid her i Oslo.  Røde Kors har 40 humanitære aktiviteter rundt om i hovedstaden, og vi jobber blant annet for å forbedre oppvekstvilkår og å fremme integrering og inkludering av sårbare grupper. (Om du også ønsker å bidra ved å donere noen av dine skatter, les gjerne mer på våre nettsider om hvordan du kan gjøre dette: http://ladenvandre.rodekors-secondhand.no )

 

Foto: Margrete Alva / Røde Kors Secondhand
Foto: Margrete Alva / Røde Kors Secondhand

FullSizeRender

IMG_2680

IMG_2682 IMG_2683 IMG_2684

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *