TV-aksjonen 2016: Sammen får vi hjelpen helt frem

Som mange av dere har fått med dere, kommer inntektene fra årets TV-aksjon til å gå til Røde Kors. Pengene skal brukes til å gi livsviktig hjelp til mer enn to millioner mennesker som har blitt ofre for krig og konflikt, i SyriaLibanonSør-SudanAfghanistanMyanmarSomaliaEl SalvadorGuatemala og Honduras. I forbindelse med dette, vil også vi på Røde Kors Secondhand gjerne gjøre vår del, og i den forbindelse kommer til å arrangere et moteshow på den offisielle lanseringsdagen for TV-aksjonen, den 1. oktober! Alle klærne som blir vist på catwalken vil kunne kjøpes i butikken i Osterhausgate 12 etter showet, og du kan på denne måten både støtte en god sak og få deg et superfint og miljøvennlig høstantrekk i samme slengen!

I tillegg til moteshowet vårt, stiller TV-aksjonen med flere andre aktiviteter også: du vil blant annet kunne få oppleve flydropp, kjøre gjennom Syrias gater med 3D-briller og besøke feltsykehus. I tillegg vil du ha mulighet til å snakke med de som har jobbet for Røde Kors ute i felt og frivillige i Oslo Røde Kors, samt høre mer om aktivitetene flyktningguide og norsktrening.
Mer info kommer fortløpende på eventets Facebook-side, og i mellomtiden kan du få mer info om årets TV-aksjon og Røde Kors’ arbeid i den korte filmsnutten under:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *