Eksklusiv gjenbruk

På Røde Kors Secondhand finner du alltid rimelige hverdagsplagg. Alle trenger klær, uansett budsjett, og hos oss får du grønn mote som passer alle lommebøker. I denne posten blir det likevel fokus på det mer eksklusive: mange vet nemlig ikke at du også kan få vintageplagg fra flere tiår tilbake hos oss, i tillegg til merkevarer fra noen av verdens mest kjente motehus. Leter du etter noe til en spesiell anledning, er det derfor verdt å ta turen innom. Mange av våre dyrere plagg er laget av gode og slitesterke materialer, som holder høy kvalitet og har mange fine år igjen foran seg. På bildene under finner du noen eksempler:

unnamed unnamed-1

Vintage lammeskinnsjakke: kr. 600,-
2ndhand kjole fra Christian Dior: kr. 2500,-

unnamed-5

Pensko fra Nine West: kr. 400,-

 

unnamed-2
Diorkjolen er heklet, med hudfarget fôr inni.

unnamed-4 unnamed-3
D
etaljer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *