Donasjoner

Vi er avhengige av donasjoner fra mennesker som også synes det er viktig at tingene våre får et nytt liv når vi ikke lenger bruker dem. Ennå har ikke butikken åpnet. Men allikevel trenger vi deg!

Har du lyst til å bidra? Enkelt! Bare dra på oppdagelsesferd i egne skap og skuffer. Finnes det noe der du har glemt? Eller noe du har fortrengt? Noe du kanskje har dårlig samvittighet for ikke å ha brukt så mye som det fortjener å bli brukt? Fine klesplagg, tilbehør, smykker eller liknende som kanskje noen andre kunne ha hatt større glede av enn deg. Hvis du velger å donere noe av dette til oss, lover vi å ta godt vare på det, og vi skal gjøre vårt beste for å pare det opp med en ny eier.

Hva ønsker vi oss?

• Helt, pent og rent kvalitetstøy og sko til dame, herre og barn. Det kan være alt fra bestemors kjoler til den nye buksa som aldri blir brukt.
• Jakker med pelskrage (men ikke andre pelsplagg)
• Underkjoler og kimonoer (men ikke undertøy og badetøy)
• Accessoirer som klokker, paraplyer, solbriller, skjerf, luer, hatter, hansker, vesker o.l.

Donasjoner kan leveres i vår nyåpnede butikk i Osterhaus gate 12. Åpningstidene er mandag-fredag fra kl 11-18, torsdag kl 11-20 og lørdag kl 11-17. Finnes det en god historie eller et fint minne knyttet til noe av det du leverer til oss? Skriv det på en lapp og legg med donasjonen, så skal vi fortelle historien videre til nestemann! Del gjerne også et bilde av din donasjon og tag det med #rødekorssecondhand og/eller vår kampanje-tag #LaDenVandre, så hjelper du til med å spre det glade budskap <3

Denne flotte brudekjolen skal snart få en ny brud, gjennom butikken vår.

3 thoughts on “Donasjoner

  1. Tilbaketråkk: Vandrelyst | Blogg
  2. Hei,
    Jeg har litt service, kopper, skåler etc som jeg gjerne vil gi vekk. Fattighuset har ikke mulighet til å ta imot det nå, er det noe jeg kan levere til dere?

    Linn:)

    1. Hei Linn, så hyggelig at du vil donere til oss! Pent og helt servise er vi absolutt ineteressert i. Kom gjerne innom butikken med det, så skal vi gjøre vårt beste for å finne et nytt hjem til det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *