Om Røde Kors Secondhand

I november åpner Røde Kors Secondhand butikk i Osterhaus gate 12 i Oslo sentrum. I flotte og inspirerende omgivelser skal du kunne finne brukte klær og tilbehør av god kvalitet til både dame, herre og barn, samt noen utvalgte interiørartikler. Butikken skal i all hovedsak driftes av frivillige, og alt overskudd vil selvfølgelig gå til de andre aktivitetene Oslo Røde Kors driver.

 

Hvorfor secondhand?

Oslo Røde Kors har, med sine humanitære aktiviteter, lenge jobbet med å skape et varmere og tryggere samfunn, og nå vil vi altså ta miljøaspektet inn i dette. I en verden der vi stadig kjøper nytt, kaster gammelt (eller litt mindre nytt) og begynner å se konsekvensene dette har både på den verdenen vi lever i, ønsker Oslo Røde Kors å være med å dra i en annen retning. Ved å skape et sted der noens skrot, blir en annens skatter, vil vi være med på å rope at vi må bremse opp forbruket. Vi mener at det å la Osloborgere donere og kjøpe brukte klær og ting, bare er en forlengelse av det samfunnsbyggende arbeidet vi allerede driver. Det er mennesker som strekker ut en hånd til andre mennesker for å hjelpe og for å gjøre byen (og verden) til et litt bedre sted å leve i.

 

Butikken vår ligger i Osterhaus gate 12 og er åpen mandag-fredag fra kl 11-18, torsdag kl 11-20 og lørdag kl 11-17. Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *